• 200 g mandelmassa
  • 1/2 dl socker
  • 1 äggvita
  • 150 g smör
  • 1,5 dl florsocker
  • 1,5 dubbeldajm
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 äggula
  • 150 g mjölkchoklad
  • 1/2 dubbeldajm

Riv mandelmassan.
Blanda ihop med socker och äggvita.
Klicka ut små bottnar på en bakpappersklädd plåt.
Grädda i 175 grader, ca 10-20 minuter tills de fått en fin färg.
Vispa ihop rumsvarmt smör med övriga ingredienser till en slät kräm.
Hacka dajmen och rör ner den i smörkrämen.
Bred smöret lite toppigt på undersidan av mandelbottnarna.
Ställ i kylen minst en timme.
Smält chokladen på svag värme.
Doppa biskvierna i chokladen.
Strö på lite hackad dajm som dekoration. Förvaras i kylen

daimbiskvi