• 100 g smör
  • 1 pkt saffran
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1dl sötmandelflarn
  • 1dl mandelmjöl

10810095_734181093367494_1390890497_n Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en
bunke och rör ner äggen.
Blanda resterande ingredienser
vänd ner det i bunken.
Forma degen till tre längder och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
Ta ut längderna och sänk temperaturen till 125 grader.
Skär dem i 1 cm tjocka skivor och lägg tillbaka på plåten.
Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

10810095_734181093367494_1390890497_n10810095_734181093367494_1390890497_n