• 5 dl grädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 150 gr nougat
  • 3 gelatinblad
  • 5 dl grädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 150 gr vit choklad
  • 3 gelatinblad

Skär nougaten i mindre bitar.
Koka upp grädden och vaniljsocker.Ta av grytan från värmen.
Lägg i nougaten och låt den smälta under omrörning.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2 timmar innan du upprepar samma sak fast med vit choklad istället för nougat och häll nästa smet ovanpå den stelnade
nougatpannacottan och låt stelna igen
Servera med färska hallon

För att få detta sneda mönster lät jag glasen stå lutade medan den första satsen stelnade

20131231-135113.jpg