• 250 gr mjukt smör
  • 2 dl socker
  • 2msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 6 dl vetemjöl
  • 1,5 dl nougat
  • 1,5 dl florsocker
  • Topping
  • T.ex. 1dl hackade nötter eller 1dl pärlsocker

Rör ihop smör och socker.
Tillsätt äggen en åt gången. Rör sedan ner bakpulver, salt, kakao, vaniljsocker och till sist mjölet.
Rulla kakdegen till en rulle och plasta in. Lägg den i frysen i ca 30 min.

Rör ihop nougat och florsocker och forma till 40 stycken små bollar.

Förbered toppingen t.ex hackade nötter eller pärlsocker i en skål

Ta ut kakdegen och dela den i 40 delar. Platta ut varje del ordentligt och lägg en nougatkula i varje och linda om den med kakdegen. Platta till kulan och doppa den i toppingen.
Lägg dom på en plåt och grädda i ugnen i 200 grader i ca 10 min.