• Ingredienser
  • 250 g vit choklad
  • 200 g smör
  • 3 st ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • Glasyr
  • 200g vit choklad
  • 1dl vispgrädde

Sätt ugnen på 175 grader.

Hacka chokladen.

Smält smöret i en kastrull. Ta från värmen och tillsätt chokladen och rör om tills den smälter.

Vispa ägg och socker poröst.

Rör i choklad och mjöl.

Häll smeten i en form klädd med smörpapper

Grädda i nedre delen av ugnen 30-35 minuter.

Låt kallna och ställ in i kylen.

Glasyr
Hacka chokladen.

Koka upp grädden.

Ta den från värmen och tillsätt chokladen. Rör om tills den smälter.

Bred glasyren över kakan och låt den stelna i kylen.

Servera gärna med varma hallon

Dekorera med bär, grädde och siktat florsocker