1. Sätt ugnen på 175°. Rör samman smör och socker till en mjuk jämn massa. Värm mjölken försiktigt i en kastrull tillsammans med chokladen tills den smält.
Låt blandningen svalna. Rör ner äggulorna en i taget i smör- och sockerblandningen.
2. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en skål. Blanda ner det samt den avsvalnade chokladmjölken i smörblandningen lite i taget.
3. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och blanda ner det i smeten.
4. Kläm fast ett smörpapper i botten av kakformarna, Smöra och mjöla kanterna.
(Jag har använt 2st små 10cm formar för att få en hög kaka men kan även göras i en större form då får du förlänga tiden i ugnen)
Häll smeten i formen och grädda längst ner ca 30 minuter. Låt den svalna något innan den tas ur formen och får kallna på galler.
5. Fyllning: Lägg kaffe och choklad i en skål över hett vattenbad. Låt chokladen smälta helt. Låt det svalna lite grann. Rör samman smör och florsocker i en skål och rör därefter ner den smälta choklad- och kaffeblandningen.
Dela kakorna i 2 bottnar och lägg fyllningen emellan. Lägg ihop kakan.

Frostingen
Smält chokladen i vattenbad, låt svalna
Vispa smöret ljust och krämigt,
Tillsätt florsocker och kakao
Blanda i den smälta chokladen och vaniljen
Vispa tills den är slät och glansig

Garnera med Maltesers