• 100 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 1 dl mjölk eller grädde
  • 3 dl vetemjöl
  • 1,5 msk kakao
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk fkakao
  • 50 g Philadelphiaost
  • 50 g smör

Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Rör rumsvarmt smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i sänder, och rör kraftigt. Rör ner grädde eller mjölk. Blanda mjöl, kakao och bakpulver. Tillsätt mjölblandningen och rör så att det blir en jämn smet. Häll smeten i formar och grädda i mitten av ugnen, ca 10 min.
Låt svalna

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och kakao krämigt.
Vispa i Philadelphiaosten.
Spritsa på cupcakes och garnera