• Botten
  • 3ägg
  • 4,5dl socker
  • 4dl vetemjöl
  • 1,5tsk vaniljsocker
  • 3tsk bakpulver
  • 4msk kakao
  • 225gram smör
  • 2dl kokande vatten
  • Kokosblandning
  • 225gram smör
  • 4dl florsocker
  • 2ägg
  • 200gram kokos
  • 200gram mjölkchoklad
  • 0,5msk matolja

Sätt ugnen på 175grader
Vispa ägg och socker poröst
Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan ner de i äggblandningen
Smält smöret och koka upp vattnet och blanda ner i smeten
Smörj och bröa en långpanna
Häll i smeten och grädda ca30min
Ta ut och låt svalna, ställ sedan in i frysen ca 30min

Blanda kokosblandningen genom att smälta smöret och blanda i de andra ingredienserna
Bred över kakan och ställ kallt

Smält choklad och blanda i oljan, bred över kakan och dekorera
Skär i bitar när kakan svalnat