• 150g rumsvarmt Smör
  • 2 dl Strösocker
  • 2 Ägg
  • 2 tsk Vaniljsocker
  • 1 tsk Bakpulver
  • 4 msk Kakao
  • 2,5 dl Vetemjöl
  • 4 msk Grädde
  • 150g Nougat
  • 1,5 dl florsocker
  • 2 msk kakao
  • 1 msk smör
  • 1 msk starkt kaffe, gärna espresso

Vispa smör och socker pösigt. Rör i äggen.
Vänd ned vaniljsocker, kakao, mjöl och grädde och rör om så att smeten blir slät och fin.
Fyll smeten i 12 muffinsformar
Skär nougaten i mindre bitar och tryck ned bitarna i muffinsen.
Grädda i mitten av ugnen i 180 grader, ca 15-20 minuter.

Lått dem svalna

Vispa ingredienserna till frostingen och spritsa