• 2ägg
  • 2dl strösocker
  • 1,5dl vetemjöl
  • 1,5dl potatismjöl
  • 1,5tsk bakpulver
  • 2msk citronsaft
  • Fyllning:
  • 150g mjukt smör
  • 1dl florsocker
  • 1msk vaniljsocker
  • 2äggulor
  • 2tsk frystorkat hallonpulver
  • 1dl kokos

Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med citron
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och strö över kokos.
Grädda mitt i ugnen 7min på 225grader
Vänd över på ett smörpapper och låt svalna

Fyllning:
Vispa smör, florsocker, hallonpulver och vaniljsocker
Bred fyllningen på den kalla kakan
Rulla ihop på längden och låt ligga kallt till servering

20120807-160221.jpg