• 200gram mandelmassa
  • 0,5dl socker
  • 1äggvita
  • 150gram smör
  • 400gram florsocker
  • 1tsk vaniljsocker
  • 2tsk grädde
  • citronarom
  • 200gram choklad efter smak

Riv mandelmassan och blanda ihop den med socker och äggvitan till en jämn smet och spritsa ut på bakplåtspapper så stora som du vill ha biskvierna. (Något mindre än en femkrona brukar jag göra)
Grädda i 175grader i ca 12min. De ska vara sega i mitten. Låt svalna innan de tas loss från pappret.

Vispa smöret mjukt och rör i florsocker, citronarom, vaniljsocker och grädde
Bred krämen på biskvierna och släta ut.
Ställ i kylen
Smält choklad och dopppa dem.
Dekorera med kycklingar i sugarpaste eller marsipan

Vill du göra gula biskvier kan man istället smälta vitchoklad och blanda med lite gul färg

20120402-174512.jpg