• 200 g marsipan
  • 100 g choklad
  • Fyllning:
  • 75 g smör, rumstempererat
  • 125 g smulor av småkakor eller sockerkaka
  • 3 msk strösocker
  • 1 msk florsocker
  • 1 tsk kakao
  • 2 tsk punsch eller arrak obs! använder du essens så ska det vara mycket mindre!

Lägg smöret i en bunke. Rör tills det är smidigt. Häll i kaksmulor, sockersorter, kakao och punsch.
Forma smeten till längder som är cirka 5 cm långa och 2 cm tjocka.
Kavla ut marsipanen till en rektangel cirka 3 millimeter tjock.
Skär ut bitar som täcker längderna med fyllning.
Rulla marsipanbitarna runt längderna. Fäst dem genom att trycka ihop ändarna.
Smält chokladen i vattenbad. Doppa båda ändarna av varje dammsugare i chokladen. Låt dem stelna på ett bakplåtspapper. Förvara i kylen.