• 150 g smör
  • ca 6 dl vetemjöl
  • 2 msk socker
  • 2 ägg
  • 3/4 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 50 g smör
  • 150 gram mandelmassa
  • 1ägg
  • pärlsocker

Blanda fettet med en del av mjölet. Tillsätt socker, ägg och jästen utrörd i vätskan.
Arbeta in resten av mjölet och låt degen vila i 10 minuter.
Rulla 24 bullar av degen
Lägg i bullformar som läggs på bakpappersklädd plåt.
Jäs ca 40-60 minuter.
Riv mandelmassan och blanda med smöret och fyll en spritspåse
Fyll varje bulle (tryck ner spritsen in i bullen långt ner och fyll upp)
Pensla med ägg, strö på pärlsocker och grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter.
Låt de kallna på galler under bakduk.